Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJELAZNI ROK

Dinamo poslao ponudu za vratara Rijeke, Jakirović nije zadovoljan Nevistićem

Dinamo i Rijeka sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
05.09.2023.
u 20:47

Prijelazni rok traje do 8. rujna, a iz Maksimira su već iznijeli ponudu prema Rujevici i Damiru Miškoviću. Modri su spremni platiti dva milijuna eura iako je Labrovićeva vrijednost prema Transfermarktu 2.8 milijuna eura i ne zna se hoće li Rijeka baš pristati na taj iznos

Nediljko Labrović na meti je Dinama, točnije trenera Sergeja Jakirovića i trenera vratara Gojka Mrčele, piše Novi list.

Trenutno najbolji vratar HNL-a, poslije odlaska Dominika Livakovića u turski Fenerbahče, nameće se bivšem treneru Rijeke kao logično rješenje za sigurnost među vratnicama nakon što šansu na najbolji način nije iskoristio Ivan Nevistić, bivši vratar Rijeke, Lokomotive i Varaždina.


 

Prijelazni rok traje do 8. rujna, a iz Maksimira su već iznijeli ponudu prema Rujevici i Damiru Miškoviću. Modri su spremni platiti dva milijuna eura iako je Labrovićeva vrijednost prema Transfermarktu 2.8 milijuna eura i ne zna se hoće li Rijeka baš pristati na taj iznos.

Predsjednik Rijeke je u situaciji da može tražiti puno više pa i određeni postatak od buduće prodaje i sigurno neće žuriti iako vremena i neće biti previše ukoliko stigne službena ponuda.

Nešto slično događalo se s Matijom Friganom koji je bio na korak od Dinama, a onda je za puno veći iznos završio u Belgiji.

Labrović će uskoro proslaviti 24. rođendan i vjeran je Rijeci, a trenutno je koncentiran i na reprezentativne akcije baš na Rujevici gdje se najbolja hrvatska selekcija priprema za ogled s Latvijom.

Namjeru Dinama ne treba gledati kao neočekivanu s obzirom na posljednje događaje, posebno igre i probleme Dinama. Nije isključeno da će Jakirović, koji je praktički udario temelje ovosezonske Rijeke, povući još kojeg igrača.

Komentara 11

EJ
ejStef
23:16 05.09.2023.

Da, Nevistić se pokazao čista rupa. Na stranu što nije branio 3 godine, no i na posudbi u Lokomotivi je bio grozan. Pitanje je da li se može vratiti u formu kakav je bio kada ga je Dinamo kupio.

FR
freeshooter
22:55 05.09.2023.

...Majkić ili Čavlina...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
21:10 05.09.2023.

Pasalic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije