Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJELAZNI ROK
Povratak na članak

Dinamo poslao ponudu za vratara Rijeke, Jakirović nije zadovoljan Nevistićem

Prijelazni rok traje do 8. rujna, a iz Maksimira su već iznijeli ponudu prema Rujevici i Damiru Miškoviću. Modri su spremni platiti dva milijuna eura iako je Labrovićeva vrijednost prema Transfermarktu 2.8 milijuna eura i ne zna se hoće li Rijeka baš pristati na taj iznos

Komentari 11

EJ
ejStef
23:16 05.09.2023.

Da, Nevistić se pokazao čista rupa. Na stranu što nije branio 3 godine, no i na posudbi u Lokomotivi je bio grozan. Pitanje je da li se može vratiti u formu kakav je bio kada ga je Dinamo kupio.

VL
Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
21:10 05.09.2023.

Pasalic

VL
FR
freeshooter
22:55 05.09.2023.

...Majkić ili Čavlina...

VL
Avatar dugackino
dugackino
06:47 06.09.2023.

fakat je Nevistić loš i svaki golman iz lige bi bil bolji od njega . u Rijeki je bil jako dobar ali dugo nije branio i vidi se da je izgubio kontinutet

VL
PA
pajokola1
08:49 06.09.2023.

Labrović trenutno najbolji golman Hrvatske ,ali Livi živi na staroj slavi,Ivušić izvan radara, Nevistić van forme totalno, treći golman HR repke bi trebao biti Malenica ,taj Malenica svaku utakmicu skine bar tri zicera protivniku.

VL
TA
Talleyard
22:44 05.09.2023.

Nogomet je postao kao sajam stoke. tko ima više love, tko više plati, klubovi su izgubili svoj identitet...

VL
XY
XYZ52
03:44 06.09.2023.

A sta je Dinamo napravio da razvije Nevistica u dobrog vratara otkada je dosao? Veliko nista. Stavio ga je na klupu, poslali u Lokomotivu, bez sanse da branii na redovitim utakmicama Dinama. Tako nitko ne moze postati dobar vratar. Istuu je glupost napravio i Atletico Madrid s Grbicem. Sta Jakirovic misli da su drugi timovi HNL-a Dinamove filijale iz kojih se mogu dobiti dobri igraci za kikiriki. I Rijeka sigurno hoce imati dobar tim da bi prodavali Labrovivca za taj sitnis koji Dinamo nudi. Pocelo je s Miarezom, sada Labrovic, slijedeci je vjerojatno na redu Livaja. Za dva miljuna eura moze kupiti dobrog vratara u Hercegovini.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
21:40 05.09.2023.

Predstava za javnost o velikoj povrijeđenosti između dva kluba je završila i brže od očekivanog, a sada se vratimo svakodnevnim poslovima matice i filijale u razmijeni igrača i novca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.