Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan je blizu klupe

Dinamo ima favorita za novog trenera, a koga biste vi željeli?

Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
15.05.2018.
u 13:39

"Odlukom Izvršnog odbora GNK Dinamo, g. Nikola Jurčević više nije glavni trener prve momčadi"

Iako je Dinamo i teoretski osigurao naslov prvaka, Nikola Jurčević nakon poraza od Rudeša dobio je otkaz. Na klupi je izdržao samo 65 dana, u tom su razdoblju zaista bili loši, ali kako to već obično biva u Dinamu, odgovornost padne isključivo na trenera.

"Odlukom Izvršnog odbora GNK Dinamo, g. Nikola Jurčević više nije glavni trener prve momčadi. Trener je obaviješten o odluci kluba, a o daljnjim događanjima vezanima za prvu momčad i stručni stožer Dinamo će pravovremeno putem web-stranice obavijestiti javnost, navijače i medije", priopćio je danas Dinamo.

Odmah nakon takvog raspleta, u Maksimiru je krenula rasprava oko toga tko će biti njegov nasljednik. Neslužbeno se doznaje da je glavni kandidat za klupu Nenad Bjelica, koji je prije nekoliko dana postao slobodan. Dobio je otkaz u Lechu i spreman je preuzeti novog hrvatskog prvaka.

Zdravko Mamić
1/5

No, kandidata ima više, dosta se u zadnje vrijeme spominjao i Ante Čačić. Ima tu još nekoliko pretendenata koji su, doduše, zauzeti, ali novi poziv iz Maksimira možda ne bi odbili. 

Zbog toga nas zanima koga biste vi voljeli vidjeti na klupi Dinama, zbog čega ćemo u anketi u ponudu staviti i neke trenere koji su zauzeti...

Komentara 25

PA
pappmisi
16:52 15.05.2018.

Vlak mora otici, ovo je njegovo maslo, izbor igraca katastrofalan. Nije za taj posao !!!!

KA
kanđija
13:47 15.05.2018.

Samo Vaha ima karizmu da stavi u red ove raspuštene Dinamove tzv. zvijezde i zvijezdice. Ali osim Jurčevića pedalu je morao dobiti i Vlak..on je najeći krivac za izbor igrača.

JM
ja-ma
14:12 15.05.2018.

Zoran Mamić.Nikoga drugoga osim gazdinog brata ovi krmeljavci neće slušati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije