Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAO BIVŠI

Jurčević dobio otkaz u Dinamu nakon samo 65 dana!

Nikola Jurčević
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
15.05.2018.
u 13:08

Treneru je presudio poraz od Rudeša i niz loših rezultata u posljednjih nekoliko utakmica

Nikola Jurčević više nije trener Dinama! Presudio mu je poraz od Rudeša u Kranjčevićevoj (1:0) u ponedjeljak u 35. kolu HNL-a, potvrdili su iz kluba.

– Odlukom Izvršnog odbora GNK Dinamo, g. Nikola Jurčević više nije glavni trener prve momčadi. Trener je obaviješten o odluci kluba, a o daljnjim događanjima vezanima za prvu momčad i stručni stožer Dinamo će pravovremeno putem web-stranice obavijestiti javnost, navijače i medije – stoji u priopćenju kluba.

Jurčević je u prvenstvu vodio momčad u deset utakmica u kojima je osvojio samo 14 bodova, no unatoč slabim rezultatima, osvojio je naslov. Otkaza ga nije spasio ni plasman u finale Hrvatskog kupa, gdje će modri igrati protiv Hajduka.

Zasad nije poznato tko će voditi momčad u posljednjem prvenstvenom kolu te u finalu Kupa, no postoji jedan trener koji je postao glavni kandidat. Više o tome o kome je riječ pročitajte u tekstu u kojem vas u anketi pitamo koga biste vi željeli na klupi Dinama.

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
13:17 15.05.2018.

Nije vrag da ni jedan trener nije dobar a neko ih i dovodi ?

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
13:42 15.05.2018.

S kakvim kadrom je igrao još je super vodio dinamo. Bjelica koji je dobil otkaz u Lechu ligi slabijoj od HNL-a je promašaj. Najbolje je dovesti trenera Gorice ili Igora Cvitanovića koji je dobro vodil mlađe uzraste dinama. Uostalom i Vaha im je slobadan. Znam da če me sad svi popljuvat ali najbolji izbor bi bio Zoran Mamić kao trener i sportski direktor ili kak to Englezi zovu manager !!!!!!

Avatar siva_sova
siva_sova
13:17 15.05.2018.

kriva je peta kolona i udba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije