Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenirao nakon mononukleoze

Delač: Idem u Chelsea na dva tjedna

Matej Delač
Slavko Midzor
02.11.2009.
u 19:51

Nakon mjesec dana odsutnosti zbog mononukleoze, Matej Delač jučer je ponovo počeo trenirati s nogometašima zaprešićkog Intera.

– Osjećam se jako dobro. Sve kontrole do sada pokazale su da sam se izliječio. Za svaki slučaj idem na još jednu kontrolu u petak. Sa suigračima sam radio vježbe snage, a drugi dio treninga sam uglavnom samo trčao – rekao je Matej.

Možemo li ga očekivati na vratima već u susretu s Rijekom u subotu?

– Mogao bih braniti, ali nisam siguran bi li to bilo pametno. Možda je bolje da propustim susret s Rijekom da se u stanci još bolje pripremim za posljednje dvije utakmice u ovom dijelu prvenstva, protiv Lokomotive i Varteksa – istaknuo je Delač.

U Interu su uz vas još trojica mladih vratara?

– Čović nije loš vratar, vidjeli ste u susretu s Istrom. Dugo nije branio pa mu je trebalo malo više vremena za osjećaj. Ni meni neće biti lako kad stanem među vratnice nakon duge stanke.

Niste pozvani u reprezentaciju?

– Nisam, ali za sljedeće akcije bit ću spreman – naglašava Delač.

Uskoro ćete u vaš budući klub Chelsea.

– Da, bit ću u Londonu od 8. do 22. prosinca. Trenirat ću s Chelseinim trenerima i malo vidjeti kako se ondje radi. Sa mnom će na put Željko Rumbak, trener vratara u Interu – rekao je Delač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije