Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški dani

Danska protiv Slovačke i Walesa igra s igračima futsala

Danska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
04.09.2018.
u 14:38

Danska bi u srijedu trebala odigrati prijateljsku utakmicu protiv Slovačke, a onda u nedjelju utakmicu Lige nacija protiv Walesa

Danska će prijateljsku utakmicu protiv Slovačke i zatim utakmicu Lige nacija protiv Walesa odigrati s reprezentacijom sastavljenom od igrača futsal reprezentacije, piše u utorak danski dnevnik "Ekstra Bladet". 

Da se dogodilo da Danski nogometni savez (DBU) nije uspio sastaviti reprezentaciju, koja je deveta na Fifinoj ljestvici i ispala je tijesno u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji od Hrvatske, bio bi izbačen s Eura 2020.

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

Danska bi u srijedu trebala odigrati prijateljsku utakmicu protiv Slovačke, a onda u nedjelju utakmicu Lige nacija protiv Walesa. Izbornik Aage Hareide neće voditi reprezentaciju jer DBU to ne želi s obzirom na to da se radi o igračima koje on nije izabrao.

Do razlaza između Saveza i reprezentativaca, među kojima je i veznjak Tottenhama Christian Eriksen, došlo je zbog svađe oko komercijalnih prava između DBU-a i igrača koji žele sklapati individualne sponzorske ugovore s tvrtkama koje se natječu sa sponzorima nacionalne selekcije.

Sindikat igrača je u utorak iznio drugu ponudu da se prošire njihovi postojeći ugovori koji bi odgodili daljnje pregovore do poslije utakmica sa Slovačkom i Walesom. DBU je istu tu ponudu odbio u nedjelju. 

Prošle je godine DBU bio prisiljen otkazati kvalifikacijsku utakmicu za SP nogometašica protiv Švedske također zbog spora oko ugovora.

Danska
1/6
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:10 04.09.2018.

jaki domoljubi

DU
Deleted user
16:53 04.09.2018.

kad novci postanu vazniji od vlastite reprezentacije.. sto dalje od takvog svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije