Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA gost

VIDEO Damjan Rudež u Večernjakovu studiju najavljuje zanimljivu NBA završnicu

16.05.2023.
u 15:15

Bivši NBA igrač i umirovljeni hrvatski reprezentativac direktor je rastućeg zadarskog Sunset Sports Media Festivala koji ima ambiciju biti vodeći festival te vrste u svijetu pa će i ove godine imati ekskluzivne goste

Na dan kada kreću finalne konferencijske serije u NBA doigravanju, i u kojem ćemo saznati koji će klub prvi birati na ovogodišnjem NBA draftu, gost Večernjakove televizije (u 15 sati) bit će bivši hrvatski reprezentativac i NBA igrač Damjan Rudež a u posljednje vrijeme i stručni sukomentator NBA utakmica na Arena Sportu.

Zamolit ćemo Damjana da nam najavi konferencijska finala Denver Nuggetsa i LA Lakersa odnosno Boston Celticsa i Miami Heata, da nam kaže zašto svih 14 klubova koji nisu ušli u doigravanje očajnički žele 19-godišnjeg Francuza Victora Wembanyjamu. Isto tako, zanima nas njegovo mišljenje o prijestupniku Ja Morantu, košarkašku Memphisa koji će zbog mahanja pištoljem na Instagramu izgubiti na desetine milijuna dolara.

S obzirom na to da je naš gost direktor nadolazećeg zadarskog Sunset Sports Media Festivala zamolit ćemo ga da najavi atraktivne sudionike drugog izdanja tog posebnog događaja koji ima ambiciju postati najznačajnijim medijskim festivalom te vrste. A i ove godine nas očekuje niz atraktivnih gostiju iz svijeta sporta.

Osim toga, Rudež je i povjerenik 3BL Croatia, prve hrvatske 3x3 profesionalne košarkaške lige pa ćemo čuti i najnovije vijesti iz sfere haklerske košarke. 


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
17:02 16.05.2023.

kak je on završil u nba....samo nebo zna!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije