Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR ŠUKER:

Daj Bože da se Brazilci opuste i pomisle da će im biti lako protiv nas!

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
27.05.2014.
u 20:30

- Nemamo što izgubiti, možemo puno dobiti i nadam se da ćemo igrati pravu utakmicu - rekao je Davor Šuker.

Trening hrvatske nogometne reprezentacije u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu bio je otvoren za javnost, a na pripreme je stigao i predsjednik HNS-a Davor Šuker te za RTL Danas iznio očekivanja i ciljeve u Brazilu.

– Ne želimo razmišljati i stavljati teret ni izborniku, ni igračima. Želimo da odu rasterećeni. To je festival, karneval nogometa u Brazilu. Nadam se da će Hrvatska biti jedno lijepo iznenađenje. Budimo ponosni, Hrvatska igra na otvaranju – kazao je predsjednik Saveza.

Svjestan je da su u prvom susretu domaćini favoriti, ali svjestan je i da Hrvatska ima svoju priliku.

– Biti favorit na papiru još je lakše i bolje i nadam se da će igrati s malo podignutim nosom i da će biti ponosni, a znam kako hrvatska reprezentacija diše. Znam da imamo onaj prkos, onaj naboj koji treba za utakmicu i daj Bože da se Brazilci opuste i razmišljaju o tome kako će to biti lagana utakmica – nada se Šuker i nastavlja:

– Naše su finalne utakmice protiv Kameruna i Meksika, a protiv Brazila što bude. Nemamo što izgubiti, možemo puno dobiti i nadam se da ćemo igrati pravu utakmicu, borbenu, mušku – istaknuo je proslavljeni hrvatski nogometaš.

Više pročitajte OVDJE.

>> Svi Šukerovi klubovi ove sezone napravili su velike stvari

Komentara 3

SE
sestrićna
20:37 27.05.2014.

ne volim ovakva razmišljanja..treba se postaviti kao da smo mi bolji a ne da čekamo da nas brazilci podcjene..

L0
luena 01
22:50 27.05.2014.

Ma lako ce Brazilci sa nama ,ali kako mi sa njima ?... Mi se uvijek hvalimo a onda laterna...

CA
carpediem
15:29 29.05.2014.

kako ce bit biti ce Brazilci ce biti motivirani na 100 % nosit ce ih njihova publika i domaca Atmosfera a nase je da ne primimo gol u prvih 20 min. od tada nama male Sanse rastu jer onda ce Beazilci sve vise osjecati pritisak mislim sve sto vise bude prolazilo vremena sve ce nam biti vece Sanse naravno ako ne primimo Gol a ako nam ga zabiju onda nam je jadna Majka jer ce oni biti jos vise motivirani a tad smo mi nadrljali jer ako nas u prvoj Utakmici deklasiraju onda nama pada Moral i necemo proci skupinu. Mada mislim ako ostane do 80 min. 0:0 da ce Brazil dobiti penal jer Brazil mora pobjediti zato da bi Fifa zaradila vise para a i da radi sigurnosti ne bi bilo vise nereda kud ih ima i onako radi Socijalnih Problema u Brazilu, mi ih jedino mozemo dobiti ako ih nadigramo ali to je nemoguce i to jos na otvaranju to mozemo zaboraviti , volim europska i svjetska prvenstva ali kad vidim da iza Nogometa stoji jos politika, interes, socijalni nemiri i veliki novac onda mi malo Nogomet ohladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije