Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizanci su savršeni

Cristiano Ronaldo potvrdio: Stiže prinova!

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
Foto: Instagram/Cristiano Ronaldo
1/8
19.07.2017.
u 10:36

U razgovoru za dnevni list Ronaldo je izjavio kako su njegovi blizanci savršeni, ali kako još mora mnogo naučiti kao što je mijenjanje pelena

Realova zvijezda 32-godišnji Cristiano Ronaldo i njegova deset godina mlađa djevojka Georgina Rodriguez čekaju dijete. Portugalac je za španjolski El Mundo potvrdio: "Stiže prinova i jako sam sretan"!

U razgovoru za dnevni list Ronaldo je izjavio kako su njegovi blizanci savršeni, ali kako još mora mnogo naučiti kao što je mijenjanje pelena.

Prošli mjesec najbolji nogometaš svijeta dobio je blizance Evu i Matea, a ima i sedmogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora. Njih su rodile surogat majke, kojima je Ronaldo isplatio milijune kako bi sve ostala tajna.

 

Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

So happy to be able to hold the two new loves of my life 🙏❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
19:32 20.07.2017.

To je valjda još jedini teren na kojem ni zabil >;-)) Čestika majstoru i puno sreće i zdravlja djetetu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije