Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI PROBLEMI

Cristiano Ronaldo imao ljubavnu aferu i raspada mu se brak? Razotkrila ga je influencerica

04.03.2023.
u 09:23

Portugalska superzvijezda navodno je prevarila suprugu tijekom priprema reprezentacije prošle godine

Venezuelanska influencerica Georgi Layi tvrdi kako je spavala s Cristianom Ronaldom, podignulo je to mnogo prašine u javnosti, a neki tvrde da je u opasnosti brak između slavnog portugalskog nogometaša i njegove bolje polovice Georgine Rodriguez. Idilični život bračnog para mogao bi biti ozbiljno narušen zbog zgodne Venezuelanke koja tvrdi da je spavala s Cristianom u hotelu tijekom priprema reprezentacije. 

- Mislila sam da ćemo samo pričati kad sam pročitala tu poruku, očekivala sam da ćemo se bolje upoznati i možda se još slikati. Nisam mislila da će, u toj situaciji, doći do seksa, ali se to dogodilo - Georgi Layi.

Prema njezinim riječima, upoznali su se u hodniku hotela, a Ronaldo je pozirao s influencericom za fotografiju. Ona tvrdi da joj je Portugalac onda poslao poruku i pozvao u hotelsku sobu.

- Dala sam pristanak, iako sam se osjećala manipulirano zbog slave i moći Cristiana Ronalda - rekla je influencerica, a Ronaldova glasnogovornica tvrdi da je riječ o običnoj kleveti. 

Ronaldo trenutno ima petero djece i živi s obitelji u Saudijskoj Arabiji, a navodno je spavao s Georgi 25. ožujka prošle godine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgilaya (@georgilaya11)

Komentara 6

T2
Tomo_20
10:50 04.03.2023.

Haha ona je mislila da ce se samo slikat majko mila koji uhljebi te zene!!!

Avatar Bobiii
Bobiii
11:30 04.03.2023.

Brak se nogometašima i općenito sportašima raspada tek kad završe karijeru. Zna Georgina matematiku, sve što zaradi s njom u braku se dijeli napola.

VK
vječni krojf
10:18 04.03.2023.

To se ona samozadovoljavala misleći na Ronalda,ili ga je zamijenila sa onim prijašnjim Ronaldom.On je imao prošle godine više vremena od Cristiana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije