Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilićeva uzdanica

Ćorluka: Gazdarica je posebna priča, kaznit će svaki neuspjeh

Vedran Ćorluka
fclm.ru
03.07.2012.
u 16:28

– Španjolci su odigrali tek najbolje u finalu, kao da su dotad igrali u drugoj brzini. Šteta da im se to protiv nas nije obilo u glavu

Uranio je. Pred hotelom Habakuk na Pohorju Vedran Ćorluka "nacrtao" se deset minuta prije roka – podneva. Navukao je brzo klupsku odoru, otišao do sobe pozdraviti šefa. Ludi provodi na Zrću ostali su tek uspomena...

– Prvi dojam je super. Momčad je ambiciozna, spremna napraviti velike stvari. Prihvatili su me kao starog znanca.

Jeste li se sreli s gospođom Olgom, predsjednicom kluba?

– Jesam, vidio sam gazdaricu. Vrlo je zanimljiva žena, ha-ha. Šalu na stranu, ona obožava nogomet. Dat će sve što treba za uspjeh, ali i kazniti neuspjeh. Svjestan sam toga.

Je li ovako profesionalno bilo i u Tottenhamu? Bili smo na treningu prije vas, tu sve snimaju kamerom i šalju u "središnjicu".

– Nema tu velikih razlika, iako, čini mi se da je tu puno više ljudi u klubu. Sve su to europski nogometni velikani.

Kako ste se oprostili sa Slavenom Bilićem? Jeste li mu kupili, kao momčad, poklon?

– Nismo, škrti smo, ha-ha. Našli smo se na sastanku prije povratka s Eura, teško nam je bilo svima. No, to je tako, treneri i igrači se mijenjaju i rastaju, nema tu sentimentalnosti. Istina, ja ću jedini ostati s izbornikom, pardon, trenerom.

Dojam nakon finala Eura?

– Španjolci su odigrali tek najbolje u finalu, kao da su dotad igrali u drugoj brzini. Šteta da im se to protiv nas nije obilo u glavu. Ponavljam, ispadanje iz skupine, bio je naš neuspjeh...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije