Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO FRITZA

Ćorić nakon velike borbe do četvrtfinala Indian Wellsa

Borna Ćorić - Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
14.03.2018.
u 21:39

Bio je ovo drugi dvoboj Ćorića i Fritza i druga pobjeda hrvatskog igrača, kojeg je u borbi za polufinale očekuje pobjednika dvoboja Andersona i Carreno-Buste.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale ATP Masters 1000 turnira u Indian Wellsu svladavši 74. igrača svijeta Amerikanca Taylora Fritza s 6:2, 6:7 (6), 6:4

Ćorić je došao do jednog od većih dosega karijere, iako se pošteno namučio u dvoboju s Fritzom, koji je trajao dva sata i 15 minuta. Zagrepčanin je mogao i ranije doći do pobjede jer je u drugom setu imao meč loptu i vodstvo od 4:0 u "tie-breaku".  

Ćorić je sjajno započeo dvoboj i s dva "breaka" s lakoćom dobio prvi set s 6:2. U drugom je Fritz kod 5:3 servirao za set, ali se Borna vratio i uspio odvući set u "tie-break". Zagrepčanin je sjajno otvorio 13. igru, poveo je s 4:0, ali je potom izgubio pet poena zaredom. Kod 6:5 Borna je na Amerikančev servis propustio meč-loptu, a kod 7:8 je zapravo poklonio set Fritzu jer je posve lagani volej poslao u mrežu. 

 U odlučujućem setu Fritz je poveo s 2:0, Ćorić vratio izgubljeni servis za 2:2, a zatim kod 4:4 spasio i "break-loptu". U sljedećem gemu Borna je propustio još dvije vezane meč-lopte, da bi mu napokon pomogao i Fritz s dvostrukom pogreškom na servisu. 

Bio je ovo drugi dvoboj Ćorića i Fritza i druga pobjeda hrvatskog igrača, kojeg je u borbi za polufinale očekuje pobjednika dvoboja Južnoafrikanca Kevina Andersona i Španjolca Pabla Carreno-Buste.  

Komentara 1

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
17:54 15.03.2018.

Jest ovaj mali dobar i nije na ničemu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije