Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIAN WELLS

Čilić opet nije mogao protiv Kohlschreibera

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
13.03.2018.
u 22:23

U Indian Wellsu je od hrvatskih tenisača preostao još samo Borna Ćorić, koji u srijedu igra četvrtfinale protiv Amerikanca Taylora Fritza.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Ćilić poražen je u šesnaestini finala ATP turnira u Indian Wellsu od 37. igrača svijeta Nijemca Phillipa Kohlschreibera s 4:6, 4:6

Treći igrač svijeta Čilić zaustavljen je u 3. kolu od Kohlschreibera, koji se još jednom pokazao kobnim za Marina. Od 11. međusobnih dvoboja Nijemac je dobio čak sedam, a niti u Indian Wellsu Čilić nije uspio pronaći rješenje za igru Nijemca.

U oba seta bio je dovoljan po jedan "break" - Čilić je izgubio servis kod 1:1 u prvom, te kod 3:3 u drugom setu. Neraspoloženi Marin imao je tek pet aseva, dvije dvostruke pogreške i samo 51 posto ubačaja prvog servisa, a od četiri "break-lopte" nije iskoristio nijednu, dok je Nijemac imao dvije i obje je realizirao.   

U Indian Wellsu je od hrvatskih tenisača preostao još samo Borna Ćorić, koji u srijedu igra četvrtfinale protiv Amerikanca Taylora Fritza. 

Ključne riječi

Komentara 3

VE
vedran69
22:39 13.03.2018.

Smiješno je često njega gledati kako ne zna prelomiti meč i završiti isti, a to što je treći na svijetu je dokaz da je kvaliteta tenisa jako pala zadnjih godina, a i mnogi su ozlijeđeni.

PE
peugeot
17:49 14.03.2018.

A sad kad je izgubio za Hrvate vise nikako nije Hrvat, vec postaje ono sto i jeste - Bosanac. Hrvat je za njih jedino kad pobjedi.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
22:38 13.03.2018.

Može li veća slika kad Ćilić izgubi a vidi ima i galerija slika ? Opet nije mogao protiv Kohlschreibera al vidi vraga opet nije koristio nedozvoljena sredstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije