Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na operaciju melanoma

Ćiro se vratio, Zagrepčani ga grlili i ohrabrivali

ciro blazevic (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
20.05.2011.
u 17:52

Ćiro Blažević vratio se danas iz Kine u Zagreb, a idući tjedan ide na operaciju melanoma. Čim je došao, trener svih trenera osjetio je toplinu i podršku brojnih Zagrepčana

Na Zrinjevcu ga je najprije zaskočila skupina srednjoškolaca koja se željela s njim fotografirati, a potom su mu prilazili prolaznici na ulici, izlazili su iz trgovina..., samo da mu zažele sreću i kažu: Ćiro, uz vas smo!

- I Kinezima sam rekao, a i svojim Zagrepčanima poručujem: Pobijedit ću i ovu bitku s opakom bolešću, a vi mi samo dajete dodatnu snagu.

Ključne riječi

Komentara 7

HR
hrvatin
18:28 20.05.2011.

Ciro svako dobro vam zelim i uspjesnu operaciju.Biti ce sve u redu,budite hrabri.Neka vas Bog cuva!

BL
blackmore
19:54 20.05.2011.

za mene nogomet je nista,ali gosp Ciro je covjek sa velikom karizmom vjerovatno vecom nego svi politicari u****** balkana

BK
B Kosa
22:03 20.05.2011.

Ciro domoljub si i human covjek razumijes slabe i sjeromasne .Zelimti sve naj bolje da nam ozdravis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije