Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne bi ga mijenjao

Ćiro: Čačić misli da je veliki trener, ali njegov rukopis se ne prepoznaje!

ćiro
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
06.09.2017.
u 18:51

- Nema mjesta panici. Situacija je zabrinjavajuća, ali imamo kapacitet za izboriti SP.

Poraz Hrvatske od Turske i situaciju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo danas komentiraju mnogi, a jedan od njih je i Ćiro Blažević koji je gostovao u dnevniku na RTL-u. Naš bivši izbornik kaže da nema mjesta panici.

-  Nisam za to da se mijenja Čačić, ali mora se bolje pripremiti. Mislim da je on bio pod dojmom kritika što nije mijenjao pa se sad pogubio, kaže Ćiro pa dodaje:

- Ja sam imao neprilike kao Čačić pa sam baš u Ukrajini izborio nastup na SP-u, nadam se da će tako i on. On će sad sigurno ostati, bez obzira na to što Ćiro misli. No, on vjeruje da je veliki trener, a to je hendikep. On mora imati sve u svojim rukama pa da intervenira kad bude potrebno. Čačić je dugo s ekipom i njegov rukopis se ne prepoznaje. Koncepcija se podređuje igračima koje imaš i njihovim kapacitetima. Imamo jednu od najboljih ekipa na svijetu po koncentraciji talenta. Čačić, ali i Šuker te Mamić moraju imati odgovornost prema navijačima.

Kakav će biti rasplet?

- Nema mjesta panici. Situacija je zabrinjavajuća, ali imamo kapacitet za izboriti SP. Pripadamo najvećoj eliti reprezentacija. Ako ne uspijemo, odgovorni su Mamić i Šuker prije svih. I Čačić, ali nije on kriv što su ga ovi postavili.

Komentara 17

AB
abendblatt
19:50 06.09.2017.

Ciro ne pametuj, zbog tvog rukopisa smo osvojili samo broncu, umjesto srebra ili zlata.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
21:15 06.09.2017.

Ništa neče uč u gol?? KRAMARIĆ zabija zadnje 2 sezone ko na traci a i prije toga je bio bolji od Manđukića i Kalinića pa dobiva mrvice! Badelj je prosjek prosjeka i Pašalić je klasu bolji pa i on sjedi na klupi,Rog također umjesto impotentnog Rakitića! Bekovi katastrofa jer se forsira neznalice a npr.Tomečak je zvijer za desni bok al ne, forsira se Vrsaljko koji je 80% sezone redovito ozlijeđen, Pivarić je nula nakon ozljede, gori od Strinića svih ovih godina a imamo Leovca! DAKLE 4-5 igrača nema mjesta uopče u prvih 11 a to je isključivo trenersko neznanjje!

DU
Deleted user
19:21 06.09.2017.

vec posli zdrijeba..znalo se..dalje idu ukrajina i hrvatska..samo je pitanje kako..ha..ha..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije