Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joško Jeličić:

Nisam siguran da će nas Čačić odvesti na SP. Ako odemo, bit ćemo turisti!

Turska - Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
05.09.2017.
u 23:19

- Ovo je samo posljedica, a ja sam o uzroku već pričao. Ovoj momčadi fali hijerarhije i kvalitetnog rada da bismo došli do nečega što se zove nogometna igra i ideja

Drugi poraz u kvalifikacijama, ovaj večerašnji od Turske, zakomplicirao je situaciju za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Istina, još uvijek smo prvi u skupini, ali Island, Turska i Ukrajina sve su nam bliže. Stručni komentator HTV-a Joško Jeličić nije zadovoljan viđenim.

- Ovo je samo posljedica, a ja sam o uzroku već pričao. Ovoj momčadi fali hijerarhije i kvalitetnog rada da bismo došli do nečega što se zove nogometna igra i ideja. No već dulje vrijeme pričamo da se pod ovim izbornikom ništa ne mijenja, zapravo, sve je gore , rekao je Jeličić pa dodao:

Turska - Hrvatska
1/18

- Vidi se da je Modrić jedini koji igra na razini, ali ne može on sam. Iskreno, nisam siguran da ćemo pod Čačićem otići na SP, a ako i odemo, bit će to turistički.

Rezimirao je i današnju utakmicu.

- Imali smo valjda sto pogrešnih centaršuteva, pogotovo Šime Vrsaljko, koji je pogrešno bio pozicioniran. Subašić nije dobro reagirao kod gola... Sa svime ovime što smo vidjeli, normalno je da smo skeptični, daleko smo od SP-a - zaključio je Jeličić.

Komentara 67

NK
NKDZG
23:53 05.09.2017.

Joško tebe treba za izbornika odmah (Štimac).

NK
NKDZG
01:04 06.09.2017.

Joško pogodio kao s prstom u onu stvar

DU
Deleted user
23:31 05.09.2017.

Hrvatsla je nogometna velesila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije