Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI IZBORNIK

Ćiro Blažević je dugo patio zbog loše obiteljske situacije: 'Imam rak, a nisu me pitale kako sam'

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
19.01.2024.
u 19:34

Ćiro je imao troje djece, sina Miroslava Juniora te kćeri Barbaru i Catherine. Miroslav mlađi živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje djece, Damjanom i Mavie, dok su Barbara, sa sinovima Filipom i Michaelom, i Catherine, s djecom Vincentom i Linom Katarinom, u Švicarskoj.

Legendarni izbornik vatrenih i trener Dinama Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u veljači 2023. godine u 88. godini života, zauvijek će ostati u sjećanju svih ljubitelja nogometa zbog svoje osebujnosti i trenerskih uspjeha. Međutim, Ćiru je dugo mučila loša obiteljska situacija zbog toga što njegova djeca nisu bila složna. 

GALERIJA Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević

1/37

Razlog je raspodjela Ćirinog bogatstva za kojeg je on tvrdio da ga ima dovoljno za sve, a dušu je svojedobno otvorio za portal Story. Inače, Ćiro je imao troje djece, sina Miroslava Juniora te kćeri Barbaru i Catherine. Miroslav mlađi živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje djece, Damjanom i Mavie, dok su Barbara, sa sinovima Filipom i Michaelom, i Catherine, s djecom Vincentom i Linom Katarinom, u Švicarskoj. 

- Jučer sam želio izići, ali nisam mogao ustati. Ovaj čovjek bolji mi je od bilo kojeg mojeg djeteta, Džemal Mustedanagić. Već godinu i tri mjeseca imam rak, a od tada moje kćeri nisu pitale: 'Kako si, tata?' Slobodno to napiši - rekao je jednom prilikom Blažević. 

VEZANI ČLANCI:

- Moj sin dođe i kaže: 'Tata, to si isto govorio i prije pet godina.' On želi ublažiti ovu istinu, a doktori su digli ruke od mene. Što mogu očekivati? ‘Popušio’ sam jednog intelektualca, dao mi je lijek koji rješava sve probleme. Smiješno. A medicina je tako daleko otišla - izjavio je nezaboravni Ćiro. 

Komentara 15

ST
striborcara
23:15 19.01.2024.

Previše je dokaza da su djeca najsebičnija bića, samo traže od roditelja i pitaju se koliko su dobili, a nikada što mogu učiniti za roditelje, a naročito ona djeca koja su dobila previše

DU
Deleted user
21:03 19.01.2024.

Sam je govorio kako nije baš obiteljski tip, unučad ga ne zanima i najsretniji je pod reflektorima i pred kamerama.

DU
Deleted user
08:27 20.01.2024.

to je najveći mit da se braća i sestra moraju slagati odlično, lijepo je ako je tako, ali ako se prerazličiti karakteri teško je. Ja sam npr. nježna, osjetljiva, smirena i povučena osoba, sestra totalno kontra, ta stalno samo gleda pare, bahata, puna sebe, napada mene, napada druge, s visine se ponaša prema ljudima kao da su njezini robovi, konfliktna. vjerojatno i narcisoidna i sad ti trpi to stalno ponašanje, pa onaj tko nije takav bježi od takvih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije