Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO U PODCASTU

Jugoslavenska ikona: 'Ćiro je došao po mene s Audijem i nudio mi gepek pun novaca, to nisam doživio'

Vodice: Poznati nogometni trener Miroslav ?iro Blaževi? stigao na odmor u Hotel Olympia
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.01.2024.
u 10:36

Danas 63-godišnjak upisao je 54 utakmice za bivšu Jugoslaviju, a za francuski Sochaux je odradio preko 300 utakmica, jedno vrijeme u tom klubu je bio i trener.

Nekadašnji izbornik Bosne i Hercegovine te igračka legenda sarajevskog Željezničara Mehmed Baždarević gostovao je u podcastu banjalučkog medija Nezavisne novine. Bivši briljantni nogometaš prisjetio se dana kada su ga htjeli najbolji klubovi iz Jugoslavije, a spomenio je i jednu anegdotu s Miroslavom Blaževićem koji ga je planirao dovesti u Dinamo. 

GALERIJA Legendarni Miroslav Ćiro Blažević

Vodice: Poznati nogometni trener Miroslav ?iro Blaževi? stigao na odmor u Hotel Olympia
1/37

- Bilo je puno propalih transfera. Pogotovo što sam ja u tom trenutku bio među najboljima na ovim prostorima. Interesirali su se za mene Crvena Zvezda, Hajduk, Partizan, Dinamo - rekao je Baždarević koji je jednom prilikom otkrio kako mu je propao i transfer u veliku Barcelonu. 

- Dođe ti pokojni Ćiro Blažević i otvori Audija, a u gepeku love ne znaš ni koliko ima. Kaže mi ‘Sine ovo je za tebe’. A ja u životu nisam vidio toliki novac. Ipak, mene je samo interesiralo da igram, da istrčim na stadion i da dobro radim. Nisam htio ići iz Želje, a nisu mi ni dali - izjavio je Baždarević. 

VEZANI ČLANCI:

Danas 63-godišnjak upisao je 54 utakmice za bivšu Jugoslaviju, a za francuski Sochaux je odradio preko 300 utakmica, jedno vrijeme u tom klubu je bio i trener. 

Komentara 5

Avatar Aurel
Aurel
11:22 08.01.2024.

živa istina!!! i meni je isto tako došao ćiro sa mečkom... a u gepeku tri velike rne vreće za smeće prepune dolara... ali ja sam samo mrtav-ladan odmahnuo... i otišao popiti pivicu sa ekipom na zidiću...

Avatar Moodleen
Moodleen
15:55 08.01.2024.

Čija je to "ikona"? Fali nekima ta ...slavija kojoj je mjesto u cisterni koja prazni kanalizaciju.

LA
lakočemo
13:03 08.01.2024.

Baždarević je svojevremeno bio jedan od najboljih sa ovih prostora -legenda !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije