Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US Open

Čilić gubio 0:2 pa došao do velikog slavlja

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.09.2018.
u 08:50

Protivnik u sljedećem kolu bit će mu deseti igrač svijeta David Goffin.

Marin Čilić nakon velike borbe plasirao se u osminu finala posljednjeg Grand Slam turnira sezone - US Opena! Hrvatski tenisač gubio je 0:2 u setovima, da bi na kraju zaigrao bolje i pobijedio De Minaura s 3:2. Bilo je 4:6, 3:6, 6:3, 6:4, 7:5.

Zanimljivo, susret je bolje otvorio Čilić koji je protivniku odmah oduzeo servis na samom početku, ali 45. igrač svijeta se vraća i s dva breaka set okreće u svoju korist. Tako je odigrao i u drugom setu u kojem je Čilić izgubio čak tri servisa i činilo se da bi to mogao biti kraj za hrvatskog tenisača.

No, Marin je vratio mirnoću i mirno osvoji treći i četvrti set, da bi se u petom vodila nevjerojatna, lavovska borba. Čilić je u tom odlučujućem setu dvaput gubio svoj servis, ali ga je triput oduzimao protivniku te nakon više od četiri sata igre došao do pobjede.

Protivnik u sljedećem kolu bit će mu deseti igrač svijeta David Goffin.

Komentara 8

Avatar Oneill
Oneill
12:59 02.09.2018.

Prestao sam ga gledat a rado mi je čut da je pobjedio .

Avatar southman
southman
09:54 02.09.2018.

I to je bilo to. Sljedeće kolo prolazi jedino ukoliko Gofain preda !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije