Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

Cedevita stigla do druge pobjede u nizu, Šibenka pala na domaćem terenu

KK Cedevita Junior i GKK Šibenka igraju 16. kolo HT Premier lige
Goran Stanzl/PIXSELL
08.04.2023.
u 23:40

Košarkaši Cedevite Junior svladali su kao gosti Šibenku sa 77-70 (12-21, 20-13, 28-22, 17-14) u prvoj utakmici 5. kola HT Premijer lige za prvaka

Domaća momčad je bolje otvorila utakmicu i nakon prve četvrtine imala vodstvo od devet koševa (21-12). Cedevita Junior je do poluvremena zaostatak svela na dva poena, da bi u trećoj četvrtini izabranici Damira Mulaomerovića preuzeli vodstvo koje više nisu ispuštali do kraja utakmice.

Đorđe Topolović je sa 19 koševa i 10 skokova bio najbolji igrač u pobjedničkoj momčadi. Emir Šabić je postigao 18 poena, a Sandro Rašić 10.

Patrik Jambrović je sa 17 koševa bio najbolji igrač Šibenke za koju je Luka Skorić postigao 12 poena. Nakon što je otvorila natjecanje u Ligi za prvaka s tri poraza, Cedevita Junior je došla do druge uzastopne pobjede i bodovno (47) se izjednačila s vodećim trojcem, Cibonom, Splitom i Zadrom koji imaju pobjedu više i utakmicu manje.

Šibenka je doživjela i peti poraz u Ligi za prvaka, s učinkom 13-14 je ispred Furnira (13-13) koji tek treba odigrati utakmicu 5. kola.

>> VIDEO: Zorislav Srebrić: 'I oni koji ga nisu poznavali, govorili su Cico je gospodin, nogometaš i gospodin'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije