Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALLAS MAVERICKS

Dončićev trener priznao da su pustili utakmicu: Odluka kluba je bila odustajanje

NBA: Houston Rockets at Dallas Mavericks
Jerome Miron/REUTERS
08.04.2023.
u 12:47

Najbolji igrač Luka Dončić nije više igrao nakon početka druge četvrtine, a uopće nisu zaigrali ni Kyrie Irving, Tim Hardaway Jr. i Maxi Kleber pod objašnjenjem kako su ozlijeđeni, iako se o ozljedama nije detaljnije pričalo

Poslovne su odluke nekada vrlo teške, ali morate ih donositi, rekao je trener košarkaša Dallasa Jason Kidd o odluci s klupskog vrha, a ona je glasila da momčad odustaje od ovosezonskog doigravanja.

Dallas se u završnici sezone NBA lige borio ne bi li dohvatio jedno od mjesta koje osigurava igranje 'play-in' utakmica. No, u noći s petka na subotu, kada je Dallas na svom parketu igrao protiv Chicaga, u utakmici koja je bila biti ili ne biti za Dallas, klub je odlučio na parket poslati rezervnu momčad te su poraženi 115:112.

 

 

Najbolji igrač Luka Dončić nije više igrao nakon početka druge četvrtine, a uopće nisu zaigrali ni Kyrie Irving, Tim Hardaway Jr. i Maxi Kleber pod objašnjenjem kako su ozlijeđeni, iako se o ozljedama nije detaljnije pričalo. Poraz protiv Chicaga time je i definitivno spustio rampu Dallasu prema doigravanju.

- Ovdje u Dallasu se želi izgraditi momčad prvaka, ali smo svjesno na tom putu ovom prilikom napravili korak unatrag. Moramo poštovati odluke čelnih ljudi, a ovaj put je odluka bila takva, rekao je Kidd, pa dodao:

- Vjerujemo našem vodstvu i vjerujemo kako mogu posložiti sve kockice kako bi se u Dallasu rodila šampionska momčad. Taj proces počinje točno ovog dana kada smo izgubili ovu posljednju utakmicu - zaključio je trener Dallasa Jason Kidd.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije