Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve dogovoreno

Ćaleta-Car danas potpisuje za novi klub: Prilika da se vrati u reprezentativnu formu

Premier League - Arsenal v Southampton
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/3
02.08.2023.
u 08:22

Šibenčanin Duje Ćaleta-Car već je na putu da obavi liječnički pregled i potpiše ugovor s Lyonom koji je Southamptonu za njega platio pet milijuna eura. U Engleskoj je malo igrao, a minutaža mu se tijekom sezone smanjivala, zbog čega je ispao s popisa reprezentacije

Duje Ćaleta-Car (26) napušta Southampton i danas će potpisati Lyon. Francuzi su ga kupili za pet milijuna eura, a prema navodima Daily Telegrapha samo treba proći liječnički pregled. Navode potvrđuje i talijanski transfer insajder Fabrizio Romano navodeći kako je na putu ka liječničkom.

Sudbinu slabe minutaže dijelio je s Mislavom Oršićem. Upisao je 19 utakmica i dva pogotka, a kako je sezona odmicala u sve više utakmica nije bio niti uključen u momčad. Obzirom da je Southampton ispao u drugu ligu, igrači odlaze, a klub smanjuje troškove.

VEZANI ČLANCI:

Ovo mu neće biti prvi put da igra u Francuskoj. U Marseilleu je proveo period od 2018. do 2022. godine, a novom klubu igrat će s Dejanom Lovrenom. Ćaleta-Car je iz reprezentacije ispao, kao i Oršić, zbog neigranja za Southampton.

VIDEO Moment Torcide za pamćenje: Poljud pjeva 'Samo jednu želju imam'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije