Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO LJETA 2022.

Bruno Labbadia novi trener berlinske Herthe

Bruno Labbadia
Foto: Igor Kralj/Pixsell
09.04.2020.
u 21:57

Za 54-godišnjeg Labbadiju ovo će biti peti bundesligaški klub u kojem će biti prvi trener, a prethodno je vodio Bayer Leverkusen, HSV, Stuttgart i Wolfsburg u kojem je radio do prošlog ljeta.

Bruno Labbadia potvrđen je kao novi trener berlinske Herthe, a na toj je dužnosti zamijenio Alexandera Nourija, objavio je u četvrtak član elitnog razreda njemačkog nogometa.

U priopćenju se ne navode detalji ugovora, iako su njemački mediji objavili da je dogovren angažman do ljeta 2022. Labbadia je već četvrti Herthin trener u ovoj sezoni, u kojoj su berlinsku momčad vodili Ante Čović, Juergen Klinsmann i Alexander Nouri. 

Za 54-godišnjeg Labbadiju ovo će biti peti bundesligaški klub u kojem će biti prvi trener, a prethodno je vodio Bayer Leverkusen, HSV, Stuttgart i Wolfsburg u kojem je radio do prošlog ljeta.

Bundesliga je zbog pandemije izazvane koronavirusom prekinula natjecanje nakon 25 odigranih kola, a njemački klubovi se nadaju nastavku već u svibnju. Hertha je trenutačno na 13. mjestu među 18 klubova, šest bodova iznad zone ispadanja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MargaretHG99
MargaretHG99
15:08 10.04.2020.

Deborah, 21. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije