Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PLAVI PAKAO'

Boysi deru grlo za Dinamo, a na tribinama - zastave Hajduka

Dinamo Benfica
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
07.03.2019.
u 19:42

Navijači na istočnoj tribini uoči susreta su folijama bijele i plave boje napravili koreografiju, dok je sjever odgovorio porukama “Gdje ima volje, ima i načina, ako ima ljubavi onda nema prepreka” i “mi smo nezaustavljivi jer imamo u što vjerovati”

Puni Maksimir i sjajna atmosfera vjetar su u leđa Dinamu protiv Benfice u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.  

Navijači od prve sekunde utakmice ne štede svoja grla, a svaki dobar potez plavih igrača dočekuju pljeskom i skandiranjem.

Navijači na istočnoj tribini uoči susreta su folijama bijele i plave boje napravili koreografiju, dok je sjever odgovorio porukama “Gdje ima volje, ima i načina, ako ima ljubavi onda nema prepreka” i “mi smo nezaustavljivi jer imamo u što vjerovati”.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Izet Hajrović zbog suspenzije danas ne može igrati pa je animirao navijače putem razglasa, dok je Sanja Doležal zapjevala “Za dobra stara vremena”.

Navijači Benfice u odličnim su odnosima sa splitskom Torcidom koja je namjeravala danas doći na jug i “dati ruke” gostujućim navijačima, no Dinamo im nije htio prodati ulaznice. No, na njihovoj tribini svejedno su zastave Hajduka.

Foto: Marko Pavić

Komentara 35

ZA
zagora
21:08 07.03.2019.

navijam za Hajduk ali kad igra dinamo u europi naravno navijam za dinamo !!!! torcidasi koji navijaju za Benfiku to je saka jada bjeda fuj

PR
prajdali100
20:33 07.03.2019.

.....istovremeno u Dnevniku D federalne televizije Stjepan Mesić pljuje po Hrvatskoj iz sve snage.To se od smrada ne može gledati i slušati.NEVJEROJATNO.

DU
Deleted user
20:13 07.03.2019.

orjuna ostoje i svasticari....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije