Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogdanović u karanteni

Rugao se koronavirusu, rukama trljao mikrofone, a sada je zaražen

Rudy Gobert
Foto: Screenshot/Twitter
1/3
12.03.2020.
u 08:39

Strahuje se da je Gobert mogao zaraziti pola lige, na utakmici protiv Clevelanda 3. ožujka protiv Goberta je igrao i naš Ante Žižić

Natjecanje u NBA ligi je prekinuto nakon što je potvrđeno da je košarkaš Utah Jazza Rudy Gobert zaražen koronavirusom.

Momčad za koju igra hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović trebala je sinoć u Oklahoma Cityju igrati protiv Thundera, ali je utakmica otkazana.

Igrači Jazza ostali su u dvorani te su tražili način kako da se vrate kući. I nekoliko sati nakon što je utakmica trebala biti odigrana Bogdanović i njegovi suigrači nisu napuštali dvoranu.

Svi igrači Utah Jazza bit će testirani, te moraju biti u izolaciju barem dva tjedna. Zadnjih desetak dana Utah je zajedno sa zaraženim Gobertom igrao protiv Toronta, Detroita, Bostona, New Yorka i Clevelanda. Za igrače tih momčadi naređena je kućna karantena.

Strahuje se da je Gobert mogao zaraziti pola lige, na utakmici protiv Clevelanda 3. ožujka protiv Goberta je igrao i naš Ante Žižić.

A prije samo dva dana košarkaš Utah Jazza bio je pomalo šaljiv na konferenciji za mediji, gdje je namjerno dodirivao mikrofone i šalio se s novinarima. Rudy Gobert u međuvremenu je testiran na koronavirus, a nalazi su bili pozitivni.

- Razgovarao sam s Rudyjem. Dobro se osjeća i nemojte paničariti - rekao je njegov prijatelj i suigrač iz francuske reprezentacije Evan Fournier.

>> Pitali smo građane koliko se pridržavaju mjera protiv koronavirusa i treba li ih postrožiti

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:42 12.03.2020.

Mentalno podkapacitiran spreman je u svojoj nastranoj naravi sumnjivog zadovoljstva zaraziti i izložiti pogibelji stotine ljudi u državi koju tek čeka jako bolna borba protiv virusa u zakašnjeloj reakciji državnog vodstva. SAD bi ga trebao protjerati tamo odakle je došao.

HA
Hanok
12:36 12.03.2020.

nije u pitanju Gobert, on je zdrav. neodgovoran je jer se ruga sa novinarima koji mozda prenesu virus na starije

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
10:38 12.03.2020.

Dobro i ??? Dobio virus, preboljet će ga i nastviti gdje je stao. U čemu je problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije