Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik Fife

Blatter: Nogomet nije rukomet, nema šanse da se ponovi "slučaj Katar"

Sepp Blatter
Reuters/PIXSELL
06.02.2015.
u 18:58

- Pred Katarom je veliki izazov da složi dobru reprezentaciju za Mundija, ali uvjeravam da se neće ponoviti rukometna priča, zaključio je čelnik Fife.

Na nedavno završenom Svjetskom rukometnom prvenstvu u Kataru domaćin je osvojio srebro, što je izazvalo brojne polemike u svijetu. Neki tvrde da je Katar imao jako dobru reprezentaciju i da je to zaslužio, drugi tvrde da je samo uz pomoć sudaca tako daleko dogurao, dok treći smatraju da nije dobro što mu se dopustilo da ima toliko naturaliziranih stranaca.  Mnogi su se počeli pitati je li moguće da se tako nešto dogodi i na nogometnom SP-u u Kataru, ali čelni čovjek Fife Sepp Blatter to je opovrgnuo.

- Nogomet nije rukomet i nema šanse da se to dogodi. U nogometu nema promjene sportskog državljanstva među seniorima, Fifa to ne dopušta. Ne može se dogoditi da Katar kupi reprezentaciju za to prvenstvo, rekao je Blatter i dodao:

- Pred Katarom je veliki izazov da složi dobru reprezentaciju za Mundija, ali uvjeravam da se neće ponoviti rukometna priča, zaključio je čelnik Fife.

>>Katar nova rukometna sila: Šeikov šoping donio je finale

Komentara 6

GA
galaxsor
20:04 06.02.2015.

ne moze vraga! pa ne mora katar kupiti sta ja znam prvu momcad njemacke ili brazila, mogu oni mirne duse drzavljanstvo dati izvrsnim igracima engleske, njemacke, spanjolske, francuske, nizozemske lige koji nisu zaigrali za svoju reprezentaciju jer igraju u tipa evertonu ili lilleu ili borussiji i portu. kriterij sportskog drzavljanstva je nastup za seniorsku reprezentaciju, a ima malo more klasnih engleza, njemaca, spanjolaca koji ne igraju za svoju reprezentaciju jer je cijela prva momcad u realu, barci, bayernu i manchesteru...

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
06:49 07.02.2015.

Nogomet je još popularniji i atraktivniji nego rukomet, ima šanse da se ponovi "slučaj Katar" ako domačin za dobre pare uzme nekoliko svjetskih vedeta i nogometnih gastarbeitera iz Bosne, Njemačke, Švajcarske, Srbije i Australije i postane FIFA Top 10 ekipa u stilu Hrvatske repke.

BJ
bjafra
21:24 06.02.2015.

Para vrta di burgija neće!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije