Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradao u siriji

Bivši svjetski prvak pogubljen jer je htio pobjeći iz ISIL-ove vojske

Valdet Gashi
Foto: Twitter
22.07.2015.
u 15:26

U izvještaju sirijske udruge za ljudska prava piše da je borac bio šokiran viđenim i da se pokušao vratiti u Njemačku

Prije dva tjedna objavljeno je da je u Siriji poginuo njemački Muay Thai borac i bivši prvak Valdet GashiPrvotno je objavljeno da je poginuo tijekom zračnih napada, ali čini se da je stradao pod drukčijim okolnostima, piše Croring.

Gashi je ubijen jer je pokušao pobjeći iz ekstremističke skupine. U izvještaju sirijske udruge za ljudska prava piše da je borac bio šokiran viđenim i da se pokušao vratiti u Njemačku već nakon mjesec dana. 

Nedavno je napustio svoj dom u Bavarskoj kako bi se pridružio vojsci Islamske države.

>>Cro Cop otkrio s kime želi odraditi revanše prije završetka karijere

Komentara 2

RI
rikavac
16:49 22.07.2015.

ruka se pozlatila strijelcu. Otisao on da se bori za islamsku drzavu pa se sokirao i htjeo se vratit. Pa sta si mislio da oni rade dijele cvijece.

OR
@orlando
16:59 22.07.2015.

Jedan manje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije