Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Bivši suigrač iz Hajduka naslijedio Baku u Zrinjskom

Ante Miše
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
12.06.2018.
u 18:41

Zrinjski je posljednje tri godine bio prvak Bosne i Hercegovine, a u utorak je započeo pripreme za novu sezonu.

Hrvatski nogometni stručnjak Ante Miše (50) postao je u utorak novi trener Zrinjskog iz Mostara, prvaka Bosne i Hercegovine. Miše je na klupi mostarskog kluba naslijedio legendarnog Blaža Sliškovića, koji je dan ranije podnio ostavku.

- Zahvalio bih se svom prethodniku i bivšem suigraču iz Hajduka Blažu Sliškoviću, koji mi je ostavio odličnu momčad, posloženu po svim linijama. Dolazim u višestrukog prvaka BiH, sredina mi nije nepoznata, a na meni i stručnom stožeru je da napravimo iskorak u Europi, te da obranimo naslov prvaka BiH - kazao je Miše.
 
Miše je većinu igračke karijere proveo u Hajduku, a u dva navrata bio je i trener momčadi s Poljuda. Vodio je i Istru 1961, bosanskohercegovački Vitez, a od rujna 2015. bio je pomoćnik bivšeg hrvatskog izbornika Ante Čačića.


 
Zrinjski je posljednje tri godine bio prvak Bosne i Hercegovine, a u utorak je započeo pripreme za novu sezonu. Prva iskušenja klub čekaju 10. srpnja, kada starta prvo pretkolo Lige prvaka.

Komentara 1

IL
ilijan
19:03 12.06.2018.

Sretno Ante, sretno Zrinjski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije