Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOKE

Bivša zvijezda Marseillea mogla bi u zatvor na 16 godina. Sumnjiči ga se da je bio šef narkomafije

Screenshot Twitter
28.03.2023.
u 17:00

Uz zatvorsku kaznu, prijeti mu financijska sankcija od 15 milijuna eura

U španjolskom gradu Malagi je počelo suđenje nekadašnjem napadaču Marseillea Sergiju Contrerasu, poznatom pod nadimkom Koke, za krijumčarenje droge. Koke (39) je optužen za organiziranje kriminalne grupe koja je prodavala drogu u Španjolskoj i nekoliko drugih europskih država, a ukoliko mu se dokaže krivnja, prijeti mu zatvorska kazna u razdoblju od čak 16 godina.

Nogometaš koji je počeo karijeru u Malagi, a tijekom karijere igrao je za brojne klubove uključujući Rayo Vallecano, portugalski Sporting i Aris, najveću je slavu stekao kao igrač Marseillea za koji je igrao od 2004. do 2006. godine i sa kojim je osvojio nekadašnje izdanje Intertoto kupa.

Contreras je već 2019. godine priveden zbog optužbi za dilanje droge, osuđen je na 20 mjeseci zatvora, no izašao je na slobodu nakon osam mjeseci uz plaćenu jamčevinu u iznosu od 15 tisuća eura.

No, sada mu prijeti mnogo veća kazna zbog mnogo većih optužbi. Ukupno se sudi 18 osoba, među kojima su Kokeov brat i djevojka, a ukoliko se dokaže da je Koke bio na čelu kriminalne organizacije, pored 16 godina zatvora može dobiti i 15 milijuna eura kazne.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
17:15 28.03.2023.

Ono kada ti je mala mirovina, pa radiš sa strane na crnjaka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije