Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDI MILIJUNE

FOTO Procurile su fotografije raskošne vile Igora Tudora. Hrvat duže vrijeme živi daleko od javnosti

Instagram screenshot
21.03.2023.
u 10:00

Čak je svjetsk ugledni list L'Equipe stigao u Split kako bi napravio reportažu o gradu u kojem je odrastao bivši vatreni

Bivši hrvatski reprezentativac Igor Tudor danas je uspješan nogometni trener koji svoj kruh zarađuje Francuskoj gdje trenira Marseille koji se bori za vrh Ligue 1. Splićanin je imao odličnu igračku karijeru tijekom koje je nastupao za Hajduk i Juventus, a osvojio je svjetsku broncu u Francuskoj 1998. godine. Međutim, malo toga je poznato o njegovom privatnom životu jer već dugo vremena živi daleko od javnosti. 

Međutim, portal Story objavio je ekskluzivne fotografije njegove raskošne vile na splitskim Bačvicama gdje imao svoju oazi mira zajedno sa suprugom Stefanijom i djecom Rokom, Mijom i Evom. Lijepa vila spoj je modernog i mediteranskog stila. Staklene stijene koje se uzdižu iz kamenih zidova dolaze do izražaja već na prvi pogled.

Svoju privatnost odlučili su sakriti podignutom živicom koja je uredno podšišana. Kameni zid ispred luksuzne vile u spoju željezne ograde diže se do metar i pol, a na ostatku ograde živica predivno izgleda. Vila ima pogled na more, a na posjedu se nalazi i skrivena garaža, dok je objek pod video nadzorom. Vila u kojoj živi obitelj Tudor je izuzetno prostrana kako bi svakom članu obitelji pružila komfor i udobnost, piše spomenuti izvor. 

Osim Marseillea, popularni Tušo trenirao je turskog velikana Galatasaray, grčki PAOK, talijanske klubove Udinese i Veronu te turski Karabukspor. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:41 21.03.2023.

I? Gdje su slike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije