Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNI TRENUTCI

Bivša zvijezda Cedevite o strašnoj ozljedi: Nazvao sam obitelj da se oprostim

Zagreb: Tre?a utakmica finala doigravanja HT Premijer Liga, KK Cedevita - KK Cibona
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
27.07.2022.
u 18:20

Nekadašnji NBA-evac i ponajbolji BH košarkaš podijelio je s javnosti šokantnu ispovijest

Iznimno talentirani BiH košarkaš Džanan Musa doživio je vrlo neugodnu i po život opasnu ozljedu dok je nastupao za španjolski klub Breogan. 23-godišnjem bivšem košarkašu Cedevite stradao je grkljan u jednoj akciji te je morao biti podvrgnut hitnoj operaciji, cijelog događaja se prisjetio gostujući u poznatom Podcast Inkubatoru kod Ivone Hemen

- Bilo je užasno. Uhvatio sam se za vrat i nisam mogao pričati. Prišao sam sucu, pokušavao mu nešto reći, ali nisam imao glasa. Na poluvremenu ulazim u svlačionicu, stanem pred ogledalo i vidim da mi grkljan stoji sa strane . Mislio sam da mi nešto nije u redu s očima. Vratio sam grkljan, a on se lagano pomjerio u stranu. Klupski doktor je ušao, pomaknuo je grkljan i ja sam ponovno mogao pričati - priča Musa kojem je grkljan stradao od udarca prilikom jednog skoka.

- Dopisivao se s suigračem Rašidom Mahalbašićem što da mi naruči u restoranu. Zatim je ušlo pet doktora. Jedan od njih me uhvatio za ruku i rekao: ‘Nemoj se uplašiti, sve će biti dobro, ali ako te pustimo kući, nećeš se ujutro probuditi'. Samo sam nazvao obitelj, doslovno da se oprostim. Poslao sam u grupni chat Breogana poruku da se drže, da svima bude sretno u karijerama. Mislio sam da se neću izvući. - prisjeti se svoje drame mladi Džanan.

Na kraju je sve ispalo u najboljem redu poslije višesatne operacije, Musa se oporavio i vratio na parket. Nastavio je pružati sjajne partije za sastav Veljka Mršića te ostvario prelazak u slavni madridski Real.

>> Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: "Svi sa ovog područja odlični su strijelci"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije