Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat je opet slobodan

Bio je jedan od najvećih talenata, reprezentativac, s 19 godina vrijedio je 5 milijuna eura. Sada ga nitko ne želi!

Ante Vukušić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
16.03.2017.
u 11:35

Njemački mediji pišu kako nije zadovoljio klupske čelnike, u 22 nastupa postigao je tek dva pogotka, a navodno se nije zalagao ni na treninzima.

Ante Vukušić svojevremeno je bio veliki talent Hajduka, napadač kojem se proricala velika budućnost, ali nikada nije ispunio svoj potencijal. Sinjski dijamant, kako su ga svi zvali nakon gola kojim je srušio Anderlecht, trenutačno nema klub, njemački drugoligaš Greuther Fürth na svojim je stranicama objavio kako je raskinuta suradnja na obostrano zadovoljstvo.

Njemački mediji pišu kako Vukušić nije zadovoljio, u 22 nastupa postigao je tek dva pogotka, a navodno se nije zalagao ni na treninzima. Kako se piše, nedostajalo mu je želje i borbenosti.

Vukušić je bio jedan od najvećih talenata Hajduka, s 19 godina prema Transfermarktu je vrijedio čak pet milijuna eura, a krajem kolovoza 2012. godine otišao je u Pescaru kako bi s 3.7 milijuna eura financijski pomogao Hajduku. 

U Pescari se nije naigrao, imao je malu minutažu i u 19 nastupa postigao je tek jedan pogodak. Stoga je otišao na posudbu u Lausanne u Švicarskoj, gdje je u 26 utakmica postigao osam pogodaka. No, ni nakon toga za njega u Pescari nije bilo mjesta pa je otišao u belgijski Waasland, no ni tamo nije zadovoljio pa je 2015. godine dobio slobodne papire. Mjesecima nije pronašao klub pa je u siječnju 2016. potpisao za Greuther Fürth.

Sada, eto, ni tamo nema mjesta za njega i opet je slobodan igrač. A nekoć je bio naša najveća nada... Igrao je za mlađe selekcije hrvatske reprezentacije, a bio je i u kadru A reprezentacije za koju je upisao jedan nastup.

>>Luka je i sjajan košarkaš, izborniče Petrović imamo razigravača!

Komentara 20

NE
Nenadjebivi
12:39 16.03.2017.

Sad mu je najbolje da se opet vrati u Hajduk .

DZ
dalmatinac-zg
12:37 16.03.2017.

Talent je 30% uspjeha. Ostalih 70% su rad,rad i rad. Ponavljanje,ponavljanje..ponavljanje...

Avatar jumanji
jumanji
12:10 16.03.2017.

Talent nije dovoljno za za napredak.On je još jedan od niza talenata koji nisu uspijeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije