Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMA NA NAPOLI

Benitez: Nogomet je zapravo jedna velika laž, moram šutjeti

'Inter Milan's coach Rafa Benitez gestures during the Italian Serie A soccer match against SS Lazio at the Olympic stadium in Rome December 3, 2010.   REUTERS/Max Rossi   (ITALY - Tags: SPORT SOCCER
Pixsell/Reuters
17.10.2013.
u 22:11

– Nogomet je jedna velika laž! Postoji toliko stvari koje ne mogu iznijeti u javnost. Ako igrači odigraju loše, to nikad ne smijem reći javno – pita se iskusni stručnjak.

Derby del Sole, tj. \"derbi sunca\" igra se u petak na olimpijskom stadionu. Prva momčad Serije A rimska Roma dočekuje drugoplasirani Napoli (bodovi 21-19).

Rudi Garcia ima savršen niz, a Rafa Benitez, otkako se vratio u Italiju, ima sve pobjede i jedan remi. Ovako je Rafa rezimirao svoj posao:

– Nogomet je jedna velika laž! Postoji toliko stvari koje ne mogu iznijeti u javnost. Ako igrači odigraju loše, to nikad ne smijem reći javno. Moram ih braniti, a onda ih nasamo \"sapunati\". U suprotnom, čemu biti trener? – pita se iskusni stručnjak.

>> Benitez odlučio: Radošević ulazi u udarnu postavu Napolija!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije