Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE DOĆI 25 POSTO GLEDATELJA

Bavarska ukida zabranu gledatelja na tribinama

Bundesliga - Borussia Dortmund v Bayern Munich
WOLFGANG RATTAY
25.01.2022.
u 15:41

Druge njemačke savezne države dopuštaju do 15.000 gledatelja na stadionima.

Bavarska vlada je u utorak donijela odluku o ukidanju zabrane gledatelja na velikim sportskim natjecanjima što znači da će minhenski Bayern i drugi profesionalni nogometni klubovi u toj južnoj saveznoj njemačkoj državi opet imati navijače na tribinama.

Od četvrtka 25 posto kapaciteta stadiona može biti popunjeno, što je do 10.000 gledatelja, objavila je bavarska vlada. Preduvjet je da gledatelji budu cijepljeni i da imaju negativan test na COVID-19.

Druge njemačke savezne države dopuštaju do 15.000 gledatelja na stadionima.

Bavarska je zabranila gledatelje na stadionima početkom prosinca zbog četvrtog vala pandemije.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
pravednik2
15:58 25.01.2022.

25% od 70.000 je max. 10.000??

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
15:57 25.01.2022.

Bavarska ukida zabranu gledatelja na tribinama a Balkanska nemre ukiniti zabrane prelazka na čvrstoj i stabilnoj Schengen žilet žica granici jer je vanka odabranih, nemočna, nebitna i osuđena da iz nje nesretna domoljubna raja bježi za Irsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije