Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Bayern u Berlinu uvjerljiv protiv Herthe za sedmu pobjedu u posljednjih osam kola

Reuters
23.01.2022.
u 19:50

Bavarci su rutinski stigli do bodova u glavom njemačkom gradu. Po dva pogotka u svakom poluvremenu bila su dovoljna za uvjerljivo slavlje.

U posljednjem susretu 20. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je na gostovanju u Berlinu pobijedio Herthu 4:1 ostvarivši sedmu pobjedu u zadnjih osam kola.

Bavarci su rutinski stigli do bodova u glavom njemačkom gradu. Po dva pogotka u svakom poluvremenu bila su dovoljna za uvjerljivo slavlje.

Bayern je poveo u 25. minuti golom Corentina Tolissoa, na 2:0 je povećao Thomas Muller u 45. minuti, treći gol je zabio Leroy Sane u 75. minuti, a Bayernovu priču zaključio je Serge Gnabry u 79. minuti. Konačnih 1:4 postavio je Jurgen Ekkelenkamp u 80. minuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije