Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČI GA CIJENE

Bassong: Presretni smo što se Luka vratio

Luka Modrić
Reuters
14.12.2009.
u 14:18

- Luka je fantastičan igrač. Mnogo nam je nedostajao dok je bio ozlijeđen i presretni smo što se vratio - kazao je Bassong.

Srednji branič nogometne momčadi Tottenhama, 23-godišnji Kamerunac Sebastien Bassong pozdravio je povratak u momčad hrvatskog suigrača Luke Modrića.

- Luka je nevjerojatan, fantastičan igrač. Jako nam je nedostajao dok je bio ozlijeđen i sad kad se vratio, svi smo sretni. Pomoći će nam da budemo još bolji - rekao je stoper.

Modrić je svojih prvih tridesetak minuta nakon pauze duge točno 105 dana odradio u subotnjemu domaćem porazu (1:0) londonske momčadi od Wolverhamptona u srazu 16. kola Premiershipa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije