Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Barcelona teško do slavlja protiv 'fenjeraša' Almerije, briljantna utakmica Roberta

LaLiga - FC Barcelona v Almeria
ALBERT GEA/REUTERS
20.12.2023.
u 21:31

Na ljestvici vodi Girona sa 44 boda, Real Madrid ima 42 boda, a Barcelona je treća sa 38 bodova, ali uz utakmicu više. Četvrti je Atletico Madrid sa 35 bodova

U susretu 18. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je teškom mukom pobijedila "fenjeraša" Almeriju sa 3-2.

Barcelona je vodila 1-0 i 2-1, ali se Almerija oba puta vratila. Međutim, kada je domaćin u samoj završnici i treći put svladao Luisa Maximiana za goste više nije bilo povratka.

Barca je povela u 33. minuti golom Raphinhe, no osam minuta kasnije Leo Baptistao je izjednačio. Katalonski velikan je u 60. minuti stigao do nove prednosti preko Sergija Roberta, da bi u 71. minuti Edgar Gonzalez sve vratio na početak.

Sedam minuta prije kraja susreta Sergi Roberto je svojim drugim golom donio važne bodove Barci u borbi za naslov španjolskog prvaka. 

Do kraja susreta Roberto je imao priliku upisati i hat-trick, no njegov udarac u sudačkoj nadoknadi je završio u okviru gola.

Na ljestvici vodi Girona sa 44 boda, Real Madrid ima 42 boda, a Barcelona je treća sa 38 bodova, ali uz utakmicu više. Četvrti je Atletico Madrid sa 35 bodova. Almerija je na začelju sa svega pet bodova. Večeras se još sastaju Athletic Bilbao i Las Palmas, te Villarreal i Celta Vigo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije