Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI VALENCIJU

Barcelona bez Rakitića do apsolutnog rekorda Primere

Barcelona Valencia
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
14.04.2018.
u 18:17

U prošlom kolu Barca se izjednačila sa Sociedadom iz sezone 1979./80. sa 38 utakmica bez poraza u nizu, sada je ostala sama na vrhu.

Barcelona se vratila na svoje nakon šoka u Rimu, na Nou Campu je pobijedila Valenciju, nekako rutinski svladala je trećeplasiranu momčad lige s 2:1. I postavila rekord Primere svih vremena: 39 utakmica bez poraza, piše Goal.

U prošlom kolu Barca se izjednačila sa Sociedadom iz sezone 1979./80. sa 38 utakmica bez poraza u nizu, sada je ostala sama na vrhu. Tako je Barci do kraja sezone ostao finale kupa protiv Seville i lov na domaće rekorde.

Luis Suarez otvorio je utakmicu promašajem zicera, ali se u 15. minuti iskupio i u mrežu pospremio sjajnu asistenciju Coutinha.

Ter Stegen je čudesno obranio Rodrugov pokušaj, a u 51. minuti opet je asistirao Coutinho, a Umtiti je pogodio za 2:0.

U 87. se dogodilo ono što inače jako rijetko viđamo, a pogotovo na Nou Campu: jedanaesterac protiv Barce! Dembele je srušio Gayu, a Daniel Parejo pogodio ispod trbuha Ter Stegena za 2:1.

Denis Suarez promašio je zicer za 3:1 u 92. minuti. Rakitić zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu.

U ranijoj utakmici Sevilla i Villarreal odigrali su 2:2 u čudesnoj utakmici u kojoj su gosti poveli golovima Rabe u 36. i Bacce u 68. minuti, ali je Jaume Costa dobio crveni karton u 76., Nolito je u 77. promašio penal za Sevillu, pa odmah u idućoj akciji smanjio na 1:2.

Da bi bod Sevilli donio Nzonzi u 82.

Poredak nakon 32. kola: Barcelona 82, Atletico 68 (31), Valencia 65, Real 64 (31), Betis 52, Villarreal 48, Sevilla 47...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije