Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zmija u džepu

Ballack molio sud da mu smanji kaznu jer - nema prihoda!

Michael Ballack
AFP
01.11.2012.
u 14:36

- Samo zato što je slavni nogometaš, to ne znači da mu novac pritječe - rekao je njegov odvjetnik

Bivši nogometaš Michael Ballack tražio je od suda da mu smanji kaznu za prebrzu vožnju jer - nema priihoda! Nogometaša koji je u dresu Chelseaja zarađivao 150 tisuća eura tjedno, 17. listopada uhitila je španjolska policija zbog jurnjave po autoputu u blizini grada Trujilla. Ballack se u svom Audiju vozio brzinom od 211 kilometara na sat, iako je ograničenje bilo 120 km/h. Tada mu je izrečena kazna od 10 tisuća eura, a Ballack ju sada preko odvjetnika pokušava smanjiti na tisuću.

- Samo zato što je slavni nogometaš, to ne znači da mu novac pritječe - rekao je njegov odvjetnik Jesus Gallego Rol.

 

Ključne riječi

Komentara 1

JK
jkaralic
16:26 01.11.2012.

Pa zar nismo svi jednaki pred zakonom ili su donosili zakon koliko imas u dzepu!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije