Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Britanija

Baklja stigla u Veliku Britaniju, Beckham prvi upalio plamen

'British soccer player and London 2012 Olympic Games ambassador David Beckham carries the Olympic torch after arriving at RNAS Culdrose base near Helston in Cornwall, south west England May 18, 2012.
'TOBY MELVILLE'
19.05.2012.
u 14:10

Olimpijski plamen stigao je na tlo Velike Britanije, a olimpijsku baklju prvi je upalio David Beckham. Baklja je dizajnirana od pozlaćenog aluminija, a napravljena je tako da preživi sva iskušenja na putu.

U Velikoj Britaniji proći će kroz točno 1018 mjesta, a smatra se kako će je vidjeti čak 95 posto britanskog stanovništva. Nosit će je oko 8000 ljudi.

Inače, nakon što je upalio baklju, Beckham je izjavio kako se nada da će nastupiti na Olimpijskim igrama u dresu engleske nogometne reprezentacije.

– Bila bi mi čast da prvi put u životu nastupim na Igrama jer su one nešto čarobno – rekao je Beckham. (kl/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije