Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERA U DRUGOM PLANU

Australski Hrvat osvanuo na porno stranici sa svojom djevojkom: 'Vidite što mi je učinio'

Instagram
16.11.2020.
u 17:56

- Ups, uvjerila sam Tomića da učini nešto loše. Pogledajte ostatak na mojoj stranici. Oprosti, mama... - stoji u objavi poznate "starlete" na kojoj joj Tomic grize stražnjicu

Australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić (28) je uplovio u vezu sa zvijezdom stranice za odrasle OnlyFans Vanessom Sierrom (26) koja na toj stranici, naravno, svoje obožavatelje nagoni da kupe njezine provokativne fotografije.

Još je kao klinac konkurirao za najozbiljnije rezultate u svijetu tenisa, a sad više ništa nije bitno budući da ga više ni nema na teniskim terenima. Bernard Tomic nekoć je bio najveći teniski talent svijeta, a danas je 224. na svijetu te sudjeluje u snimanju OnlyFans videouradaka i fotografija sa svojom djevojkom.

 

 

- Ups, uvjerila sam Tomića da učini nešto loše. Pogledajte ostatak na mojoj stranici. Oprosti, mama... - stoji u objavi poznate "starlete" na kojoj joj Tomic grize stražnjicu.

Sierra je dobila na popularnosti nakon sudjelovanja u reality emisiji "Love Island" prošle godine, a još i više nakon što je s bivšim dečkom Lukeom Erwinom stigla na OnlyFans. No, s njim je u međuvremenu prekinula te obznanila novu romansu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

PR
prokurator
20:15 16.11.2020.

čekaj, ovo je u rubrici sport? hahaha

HE
Hejterkojimrzisve
19:36 16.11.2020.

Hrvat lize guzicu. Da li je to nekaj novo?

Avatar alangnjus
alangnjus
20:31 16.11.2020.

Tenisač? Talent? Žigolo? Kaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije