Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

ATP Los Cabos: Prvi naslov za britanca Norrieja

ATP 500 - Queen's Club Championships
Paul Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.07.2021.
u 07:25

Nakashima je igrao u svom prvom finalu u karijeri, dok je Norrieju ovo bilo već četvrto finale u ovoj sezoni, a peto u karijeri.

Britanski tenisač Cameron Norrie (ATP - 30.) osvojio je svoj prvi ATP naslov pobijedivši u finalu turnira u meksičkom Los Cabosu 19-godišnjeg Amerikanca Brandona Nakashimu (ATP - 134.) sa 6-2, 6-2.

Nakashima je igrao u svom prvom finalu u karijeri, dok je Norrieju ovo bilo već četvrto finale u ovoj sezoni, a peto u karijeri.

Nakon poraza u mečevima za naslov na zemljanoj podlozi u Estorilu i Lyonu te na travi Queen's Cluba u ovoj godini, Britanac je prvi naslov u karijeri osvojio na tvrdoj podlozi na kojoj je 2019. odigrao i svoje prvo finale u Aucklandu.

Britanac je u Los Cabosu bio prvi nositelj te za trijumf zaradio 250 bodova i 58.705 američkih dolara, dok je njegovom suparniku pripalo 150 bodova i 42.095 USD.

ATP Los Cabos - finale

Cameron Norrie (VB/1) - Brandon Nakashima (SAD) 6-2, 6-2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije