Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Ante Rebić golčinom zahvalio Daliću na pozivu

05.11.2017.
u 13:49

Kada je iz Splita otišao u Fiorentinu počela su lutanja našeg mladog igrača

Nikad nećemo saznati kakvu bi karijeru napravio Ante Rebić da je krenuo iz Splita putem koji mu se nudio – imao je otvoreni poziv Dinama i Zdravka Mamića, spominjala se i odšteta od pet milijuna eura koju su plavi bili spremni platiti.

Jer, bili su uvjereni u Rebićeve kvalitete, u tih pet milijuna zapravo su vidjeli i dobru investiciju. No, Split ga je 2014. prodao Fiorentini za četiri milijuna eura.

1/6

I tu su zapravo počela lutanja našeg mladog igrača, nakon Fiorentine bio je u Red Bull Leipzigu, Hellas Veroni, vraćao se u Firencu, da bi pa Eintracht, u kojem je i sada. No, pod dirigentskom palicom Nike Kovača u Eintrachtu, koji je prošle godine bio hit Bundeslige, krenulo je i Rebiću.

Eintracht je i ove godine dobar, a dobar je i Rebić. Uostalom, naš novi izbornik Zlatko Dalić pozvao ga je za susrete dodatnih kvalifikacija s Grčkom uvjeren da mu taj 24-godišnjak može biti od koristi.

Kad bi se našao u sastavu, bilo bi sjajno da napravi posao kao što ga je napravio u petak u dresu Eintrachta, zabio je krasan pogodak, ušao s lijeve strane i desnom nogom pogodio suprotni kut. Potez pravog majstora kojim je na određeni način i zahvalio Daliću na pozivu. Eintracht je nakon dva uzastopna remija (Borussija Dortmund i Mainz) upisao tri boda protiv Werdera i vratio se u borbu za vrh Bundeslige. 

Komentara 6

LU
lukivoda
16:27 05.11.2017.

Rebić nemre igrat ni za U-12 repku hrvatske a vi mutitelji i mrzitelji hrvatske stalno izmišlhavate neke igrače PKV samo da raz..bete repku.

Avatar cera
cera
17:12 05.11.2017.

To je taj to je mesija koji će nas izvuć sa 7 pogodaka u naredne 2 tekme!!!!

RO
rogoz
16:11 05.11.2017.

Gledao sam tu utakmicu,dobar gol svakako.Ali,Rebic ima staru naviku da jednostavno nestane na terenu,ne pomaze u obrani i jako lose se krece po terenu,bljesne na momente i vise ga nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije