Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBIO PROTIVNIKA

Krv je prštala! Pogledajte najbrutalniju završnicu s Bellatora

Adam Piccolotti
Printscreen Youtube
05.12.2015.
u 22:11

Sotu je od pritiska krv jednostavno počela prštali iz lica u obliku mlaza i sreća da je borac brzo tapkao, pa to nije potrajalo

Vrlo brutalnu završnicu odradio je Adam Piccolotti na jučerašnjem Bellator 147 eventu. Poprilično je prebio svog protivnika Marija Sota, što se najbolje vidjelo to sceni koja se rijetko događa u slučaju zahvata gušenjem, piše Fighsite.

Piccolotti je potvrdio svoj talentom dominacijom kojoj je došao do pobjede i skora 7-0, no 27-godišnji Amerikanac vjerojatno nije nakon borbe bio niti svjestan koliko je pretukao svog protivnika. To je najbolje vidjelo u trenutku kad ga je uhvatio u položan gušenja s leđa.

Sotu je od pritiska krv jednostavno počela prštali iz lica u obliku mlaza i sreća da je borac brzo tapkao, pa to nije potrajalo. No, u svakom slučaju, jedna od ružnijih scena s ovogodišnjih elitnih MMA priredbi...

>> Fury zaprijetio IBF-u: Ako mi oduzmete naslov bacit ću pojas u smeće!

Komentara 6

ST
Stipan
22:46 05.12.2015.

Divljaci!

RI
ribar110
23:29 05.12.2015.

Sport???

Avatar mojrodjo
mojrodjo
12:05 06.12.2015.

pa udjite u ring bez dopinga frajeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije