Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA RUBU PROPASTI

Aco Petrović nije optimističan: 'Izvjesno je da se velikoj Ciboni bliži neupitan kraj'

Zagreb: Aco Petrović iznio plan za spas Cibone
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
26.09.2023.
u 21:09

Spomenuto je kako Cibona započinje proces preoblikovanja u sportsko dioničko društvo (s.d.d.) za što ima rok od 45 dana. Ukoliko uspiju u tome, postoji mogućnost da se klub izvuče iz financijskog ponora

Prije četiri dana Cibona je proglasila stečaj nakon što je klupski račun 120. dan za redom ostao u blokadi. Iz kluba navijačima govore kako će se nekako uspjeti izvući iz ove poražavajuće situacije za tako veliko ime, no Aco Petrović ne dijeli toliku razinu optimizma.

"Skupljajući jutros informacije o Ciboni izvjesno je da se velikom klubu, nekada dvostrukom prvaku Europe, bliži neupitan kraj", napisao je na svojem Twitteru. Legendarni Aco je bio jedno od glavnih lica neuspješne inicijative za financijsko podupiranje kluba.

VEZANI ČLANCI:

Spomenuto je kako Cibona započinje proces preoblikovanja u sportsko dioničko društvo (s.d.d.) za što ima rok od 45 dana. Ukoliko uspiju u tome, postoji mogućnost da se klub izvuče iz financijskog ponora.

VIDEO Dalić objavio popis: Livaja opet među vatrenima, vraća se još jedno poznato ime

 

Komentara 6

AB
abram
07:58 27.09.2023.

Bojim se da se isto sprema i Dinamu

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:51 26.09.2023.

Cibona ili kronologija sportske propasti. Pokušaji oživljavanja Cibone kao financijskog mrtvaca, može uroditi jedino nastankom zombija.

DU
Deleted user
21:48 26.09.2023.

Ovakvom politikom nestat će i hrvatski narod - a ne KK Cibona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije