Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj priče?

Aco prekinuo akciju za spas Cibone! 'Donatorima vraćamo novac do kraja srpnja'

Sveti Martin na Muri: Trening hrvatske košarkaške reprezentacije
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
08.07.2022.
u 10:31

"S obzirom da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!", napisao je Aco Petrović.

Akcija za spas Cibone koju je prije tri tjedna pokrenuo Aleksandar Petrović ne ide dalje. Cibonina igračka i trenerska legenda na Twitteru je objavila da će do kraja mjeseca vratiti novac svima koji su uplatili.

25.05.2016., KC Drazen Petrovic, Zagreb - A-1 muska Liga za prvaka, polufinale, 3. utakmica, KK Cibona - KK Zadar. Aleksandar Petrovic, Biserka Petrovic. "nPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"S obzirom da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!", napisao je Aco Petrović.

 

 

U prva tri dana akcije grupe Mi smo Cibona sakupljeno je gotovo tri milijuna kuna. Aco je bio najavio da će novo stanje objaviti 1. srpnja, ali tada je javne priče o Ciboni stavio sa strane zbog reprezentacije i saveza čije je loše stanje komentirao.

Aco je u utorak podijelio vijest da je sadašnja garnitura vodstva Cibone poslala prijavu za ABA ligu i time preuzela odgovornost za klub. Ovom novom objavom se Petrović službeno povukao i prepustio upravi kluba.

09.08.2016., Rio de Janeiro - Olimpijske igre Rio 2016. Kosarkaska utakmica, 2. kolo, skupina B, Hrvatska - Argentina. Hrvatski izbornik Aleksandar Petrovic. "nPhoto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Cibona je u međuvremenu izgubila skoro cijelu momčad koja je osvojila naslov prvaka jer je većina igrača iskoristila pravo na raskid ugovora zbog neisplaćenih plaća.

U ovom trenutku samo kapetan Roko Prkačin, Mateo Drežnjak i Krešimir Radovčić stoje na raspolaganju za novu sezonu ako se klub spasi.

Komentara 9

MA
Matematika2
11:45 08.07.2022.

Dirnuo Aco u kasetu brokava gdje je mnostvo kriminala.

Avatar comandante
comandante
13:00 08.07.2022.

ionako je to bila djetinjasta akcija, nerealna, šuplja priča... malo promocije

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
11:03 08.07.2022.

Zanimljivo! Skupio je onoliko koliko je Tole sam jamio. Cibona je spala na to da vrijedi manje nego jedna obična hadezeova lopina. Prežalosna slika našeg društva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije