Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI ZBUNJENI

Što se događa u Ciboni? Aco objavio da je Cibona prijavila nastup u ABA ligi: 'To valjda znači da imaju sredstva'

Zagreb: Aco Petrović iznio plan za spas Cibone
Robert Anic/PIXSELL
06.07.2022.
u 11:13

Valja naglasiti da je Petrović još prije 12 dana objavio da je udruga ''Mi smo Cibona'' u prva tri dana akcije sakupila gotovo tri milijuna kuna.

Aco Petrović proteklih dana, osim prikupljanjem sredstava za spas Cibone, bavi se i informiranjem o stanju posrnulog kluba u kojem se nakon osvajanja naslova prvaka dogodio egzodus. Otišli su igrači, radna zajednica, trener i čelni ljudi, praktički svi osim financijskog direktora Ivana Matasića i član Skupštine Tomislav Šerić. Oni su, kako je na svom Twitter profilu objavio Aco Petrović, prijavili klub za nastupanje u ABA ligi iduće sezone. Rok za prijavu istekao je 5. srpnja pa je takav potez dvojca iz Cibone logičan, no to ne znači da je klub spašen niti da ima sredstva za natjecanje. 

Navijače je zato zbunila Acina poruka. 

"Iako to nije moja domena, želim podijeliti dobru vijest da je sadašnja garnitura u Ciboni poslala prijavu za ABA ligu! I samim tim preuzimaju odgovornost za klub", napisao je Aco Petrović na Twitteru.

 

U Acinim riječima prepoznali smo blagu ironiju te smo ga kontaktirali kako bi pojasnio o čemu je riječ. 

– Imam informaciju da je klub prijavio igranje za ABA ligu, a to očigledno znači da oni imaju sredstva, da preuzimaju odgovornost i da klub ide dalje. Što će biti s igračima, tko će biti trener, nije mi poznao, kazao nam je Petrović.

Kako smo doznali, novosti na financijskom planu nema. Klub je i dalje u blokadi, a kapitalci na koje Aco i ekipa oko njega računaju, nisu se pojavili, barem ne službeno. No očigledno je da se događa nešto na relaciji Ace Petrovića i preživjelih članova uprave Šerića i Matasića. Hoće li zajedno uspjeti u namjeri da prikupe nekoliko milijuna eura za preživljavanje Cibone? Taj scenarij trenutno izgleda neostvariv, a Acina današnja poruka izgleda kao presing na Šerića i Matasića da se oglase i iznesu svoje konkretne planove. Zbog toga je, uostalom, i odgodio objavu stanja računa udruge Mi smo Cibona proteklog tjedna, a to je nedvosmisleno objavio i na svom Twitter profilu.

Podsjetimo, Petrović još prije 12 dana objavio da je udruga Mi smo Cibona u prva tri dana akcije sakupila gotovo tri milijuna kuna.

Komentara 6

KA
kažemja
09:16 06.07.2022.

Ajmo Cibona!!!!!!

LE
LenardHr
13:59 06.07.2022.

Samo igrajte jugoslavensku ligu i dajte partizanu i zvezdi da se izdr....aju po hr klubovima, nek ste propali kad vas istok vuce.

DU
Deleted user
09:32 06.07.2022.

Nema tu spasa dokle god budemo igrali u ligi odavno propale države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije