Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROD TONE

Lovro Gnjidić napustio Cibonu. Klub za njegov transfer neće dobiti niti euro...

Zagreb: U KC Dražen Petrovi? odigrana utakmica košarkaške Lige za prvaka, Cibona - Zadar
Slavko Midzor/PIXSELL
07.07.2022.
u 13:00

- Sretan sam što sam došao u Cedevitu Olimpiju. Dolazak u ozbiljan klub koji se natječe i u 7DAYS EuroCupu svakako je veliki korak za mene- poručio je Gnjidić.

Dan nakon što je Olimpija ostala bez svojeg kapetana Jake Blažića koji će karijeru nastaviti u turskom prvoligašu Bašakšehiru iz kluba su potvrdili da su doveli Lovru Gnjidića.

On je s Olimpijom potpisao dvogodišnji ugovor. Od ovog transfera Cibona neće dobiti ni eura odštete.

- Sretan sam što sam došao u Cedevitu Olimpiju. Dolazak u ozbiljan klub koji se natječe i u 7DAYS EuroCupu svakako je veliki korak za mene. Znam da glavni trener Jurica Golemec radi dobro, a moj cilj je da što više napredujemo tijekom sezone i da momčad završi sezonu sa što boljim rezultatima - rekao je mladi Gnjidić po potpisivanju ugovora s Cedevitom Olimpija.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
12:58 08.07.2022.

realno..tko bi za njega platio odštetu... debelo precijenjen, veliki rizik za Olimpiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije