Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IZDRŽAO

Ivica Kostelić izgubio živce i žestoko se obrušio na čelnike FIS-a

Ivica Kostelić
Foto: REUTERS/Denis Balibouse
25.01.2015.
u 15:58

- Nitko se ne obazire na degradiranje skijaškog sporta koje nam se svakoga dana sve više odvija pred očima - napisao je Ivica.

Ivica Kostelić završio je 18. nakon slaloma u Kitzbühelu i odlučio podijeliti nezadovoljstvo situacijom u svjetskom skijanju. Nije birao riječiti niti ikoga štedio te je u svom stilu odaslao iskrene kritike.

- Nakon ukidanja klasične kombinacije 2013., ovog vikenda smo svjedočili daljnjem sportskom obezvređivanju legendarnih utrka u Kitzbühelu, spust od 58 sekundi i dva slalomska laufa (kombinacijski i 2. vožnja specijalnog slaloma) u kojima nije ispao praktički nijedan natjecatelj - napisao je na svom Facebook profilu Ivica i nastavio:

- A takozvani superveleslalom nije imao baš nikakve veze sa svojim imenom i formatom nego je bio samo opasniji spust u kojem je teško nastradao jedan natjecatelj. I dok se u kontradikciji nevjerojatnih razmjera raspisuju ankete kontra zahtjevih slalomskih postava, nitko se ne obazire na degradiranje skijaškog sporta koje nam se svakoga dana sve više odvija pred očima.

Jesu li kritike Ivice Kostelića utemeljene, prosudite sami. No svakako ono što piše ima podlogu...

>> Hargin pobijedio prvi put u karijeri, Ivica ponovio najbolji rezultat sezone

 

Komentara 50

BU
Bulja
16:56 25.01.2015.

Vidi se tko je profesor. Vrlo dobro govori o stanju u skijanju čiju politiku vode austrijski jetiji.

MI
mismis
16:17 25.01.2015.

Slazem se s Ivicom. Ovo kaj danas gledamo nije bas normalno.

NA
NangaParbat
19:16 25.01.2015.

Svi koji kritizirate jednog od nasih najuspjesnijih sportasa vidi se da jako puno znate o skijanju.... pa tko bi po vama bio dovoljno kompetentan reci svoje misljenje o sportu kojem iz godine u godinu drasticno opada gledanost (sto dovoljno govori) ako ne legenda tog sporta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije