Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Zlatan će se porezati, a Milivoj vratiti u djetinjstvo zbog ličke kalje i krpica sa zeljem!

tri, dva, jedan - kuhaj!
Foto: PR FOTO
1/6
29.04.2014.
u 13:45

Današnja tema je brzi ručak pa će natjecatelji pripremati krepka jela ličke regije kao što su lička kalja i krpice sa zeljem...

Današnja tema je brzi ručak pa će natjecatelji pripremati krepka jela ličke regije kao što su lička kalja i krpice sa zeljem. Tko će u utrci s vremenom i borbi s namirnicama izvući deblji kraj, tko će se uspjeti porezati, a tko će šokirati i žiri i ostale natjecatelje svojim najslabijim izdanjem dosad, doznat ćemo večeras u novoj epizodi 'Tri, dva, jedan –kuhaj!'.

Devetero natjecatelja večeras priprema dva jednostavna jela ličke tradicionalne kuhinje, a glavna zvijezda je lički kupus. U ličku kalju se kupus dodaje janjetini, korjenastom povrću i ličkom krumpiru, dok ga kod krpica sa zeljem treba pirjati na svinjskoj masti uz dodatak šećera. Bez obzira na ono što piše u receptima, žiriju će itekako biti važno na koji način će natjecatelji rezati kupus, kuhati ga i servirati u jelu. Tako će neki ostaviti prevelike komade kupusa u kalji, pojedini će ga s krpicama servirati kao trakice, a većina će paziti da ga ne prekuhaju kako bi ostao barem malo hrskav pod zubima.

Bisera sve više uživa u kuhanju, Milu i Milivoja današnja jela podsjećaju na djetinjstvo, dok će Zlatan porezati prst pri izradi krpica, i to po prvi put u showu. Nenad će izrezati svoje krpice posebnim aparatićem kako bi mu bile drugačije od ostalih, a Tomislav Špiček će uspjeti zaprljati košulju prilikom kušanja finalnih jela.

Kome će lička kalja biti blaga, a tko će napraviti prevelike krpice sa zeljem, doznat ćemo večeras u 21:10 sati na RTL Televiziji, u novoj epizodi gastro showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj'!

Foto: PR FOTO

>>Špiček je natjecateljima po prvi put dijelio jedinice!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije